Excilor Kynsisienihoito, liuos 3,3 ML

35,13 €
Tuotetta on varastossa (Toimitusaika on alle 2 arkipäivää, ellei tuote ole loppu tukkuliikkeestä.)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 3ml
Tuotenumero (Muu) 2170488

Markkinoija

Sirowa Finland Ltd Oy

Siveltimellä levitettävä liuos kynsisienen hoitoon. Excilor® läpäisee kynnen heti TransActive™-läpäisyteknologian avulla ja vaikuttaa nopeasti estääkseen kynsisienen kasvun ja leviämisen. Näkyviä tuloksia jopa 2 viikossa. Koostumukseen on lisätty kynttä hoitavia lipidejä, biotiinia ja glyserolia. Tämä yhdistelmä pehmentää, kosteuttaa ja ravitsee kynnen pintarakennetta, joka suojaa kynttä paremmin kynsisienitulehduksilta. Tehokas hoito - kliinisesti todistettu teho Näkyviä tuloksia 2 viikon jälkeen 1 minuutti päivässä, kynttä ei tarvitse viilata Sisältää kynttä hoitavia lipidejä ja biotiiniaAnnostelu:

Puhdista kynnet ja poista mahdollinen kynsilakka kokonaan ennen Excilor®-tuotteen käyttöä. Kynsiä ei tarvitse viilata ennen käyttöä.
Levitä tuotetta koko kynnen alueelle ja kynnen reunan alle. Levitä tuotetta kahdesti päivässä (aamulla ja illalla). Parhaan tuloksen saavuttamiseksi, hoitoa tulisi jatkaa vähintään kolmen kuukauden ajan. On suositeltavaa jatkaa hoitoa siihen asti kunnes infektoituneen kynnen tilalle on kokonaan kasvanut uusi terve kynsi.
Anna kynnen kuivua (30-40 sekuntia) ennen kuin puet sukat ja/tai jalkineet jalkaasi.
Muista sulkea kynä kunnolla jokaisen käytön jälkeen, ettei tuotetta pääse haihtumaan.


Käyttötarkoitus:

Siveltimellä levitettävä liuos kynsisienen hoitoon.


Raskaus ja imetys:

Tuotteen käytöstä raskaana olevilla tai imettävillä naisilla ei ole kliinistä tietoa. Suosittelemme konsultoimaan lääkäriä ennen tuotteen käyttöä raskauden ja imetyksen aikana.


Huomioitavaa:

Vain ulkoiseen käyttöön. Älä käytä, jos olet yliherkkä tai allerginen jollekin tuotteen ainesosalle. Vältä tuotteen kosketusta silmiin ja limakalvoihin. Jos tuote joutuu kosketuksiin silmien tai limakalvojen kanssa, huuhtele huolellisesti vedellä. Tuotteen käytöstä lapsilla, raskaana olevilla tai imettävillä naisilla ei ole kliinistä tietoa. Jalkaongelmista kärsivien diabeetikkojen tulee konsultoida lääkäriä ennen Excilor®-tuotteen käyttöä. Lue pakkauksessa oleva käyttöohje ennen tuotteen käyttöä.


Ainesosaluettelo:

Etyylilaktaatti, etikkahappo, läpäisyä tehostava aine, kalvonmuodostusaine, vesi, glyseroli, polysorbaatti 80, setyyliasetaatti, asetyloidut lanoliinialkoholit, biotiini ja säilöntäaine (ei sisällä parabeeneja).Tutustu huolella pakkausselosteeseen.