MULTIVITA RASKAUS JA IMETYS MONIVITAMIINI 120 TABL

19,95 €
163,52 € / KILOGRAM
Tuotetta on varastossa (Toimitusaika on alle 2 arkipäivää, ellei tuote ole loppu tukkuliikkeestä.)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 120tabletti
Tuotenumero (Muu) 9251954

Markkinoija

Orion Oyj

Laadukas ja monipuolinen monivitamiini erityisesti raskautta suunnitteleville, raskaana oleville ja imettäville naisille. Täydentää odotus- ja imetysajan ruokavalioita ja varmistaa elimistölle tärkeiden, päivittäisten vitamiinien ja kivennäisaineiden saannin. Sisältää muun muassa suomalaisen ravitsemussuosituksen mukaiset pitoisuudet D3-vitamiinia, jodia ja foolihappoa. Ei sisällä A-vitamiinia. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton ja sokeriton. Ravintolisä.   



Annostelu:

1 tabletti päivässä. Suositeltua annostusta ei tule ylittää.


Käyttötarkoitus:

Vitamiinien ja kivennäisaineiden päivittäisen saannin varmistaminen.


Huomioitavaa:

Ravintolisä. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Noudata tervettä elämäntapaa. Suositeltua annostusta ei tule ylittää. Säilytettävä huoneenlämmössä, kosteudelta suojattuna ja lasten ulottumattomissa.


Ainesosaluettelo:

Ainesosat: kivennäisaineet (magnesiumoksidi, ferrofumaraatti, sinkkioksidi, kaliumjodidi, natriumselenaatti), täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, hydroksipropyyliselluloosa, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), vitamiinit (L-askorbiinihappo, DL-alfa-tokoferyyliasetaatti, nikotiiniamidi, tiamiinimononitraatti, pyridoksiinihydrokloridi, kalsium-D-pantotenaatti, riboflaviini, kolekalsiferoli, syanokobalamiini, pteroyylimonoglutamiinihappo, D-biotiini), pintakäsittelyaineet (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, mikrokiteinen selluloosa, rasvahappojen magnesiumsuolat), paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi).

Ainesosalista saattaa olla muuttunut, tarkista aina pakkauksen ainesosalista.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.