Haspro UNIVERSAL korvatulpat keltainen 10 paria

7,75 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 10pari
Tuotenumero (Muu) 9512783

Markkinoija

Nutrielixir Oy

10 paria (=20 kpl) kertakäyttöisiä korvatulppia suojaamaan kuuloa haitalliselta melulta. Valmistettu erittäin pehmeästä polyuretaanivaahdosta. Haspro Universal korvatulpat on suunniteltu mukautumaan jokaisen käyttäjän korvakäytävään. 10 parin pakkauksessa jokainen korvatulppapari on pakattu erikseen pieneen foliopakkaukseen, jolloin niitä on kätevää ja hygieenistä kuljettaa pienissä erissä. Korkea äänenvaimennus SNR: 38 dB.



Annostelu:

Ennen kuin asetat korvatulpat paikalleen, varmista, että ne ovat puhtaat. Vedä korvaasi vastakkaisella kädellä suoristaaksesi korvakäytävää. Tartu toisella kädellä puhtaasta korvatulpasta ja aseta se varovasti korvakäytävään. Älä laita korvatulppaa liian syvälle korvakäytävään, koska se aiheuttaa kipua. Aseta ja irrota korvatulpat aina varoen, jotta korvat eivät vaurioidu.


Käyttötarkoitus:

Kuulon suojaaminen haitalliselta melulta.


Huomioitavaa:

Taulukon arvot edustavat yksinkertaistettua vaimennustekijää (SNR), joka perustuu jatkuvan melun (esim. koneen, sahauksen, hiomakoneen) vaimentamiseen. Vaikka kuulosuojaimia voidaan suositella suojaamaan kuuloa impulsiiviselta melulta (esim. ampuma-aseiden tulelta), vaimennuskerroin (SNR) ei voi olla tarkka osoitus suojauksesta tällaista melua vastaan. Kun olet voimakkaan impulsiivisen melun riskialueella, on suositeltavaa käyttää optimaaliseen kuulonsuojaukseen sopivia lisäkuulonsuojaimia. Impulsiivisen melun alueella pysyminen voi vahingoittaa tai aiheuttaa kuulovaurion. Jos epäilet melulle sopivan kuulonsuojaimen valintaa, noudata vaimennustaulukossa annettua vaimennusarvoa tai ota yhteyttä asiantuntijaan. Älä niele korvatulppia ja pidä ne aina poissa alle 4-vuotiaiden lasten ulottuvilta tukehtumisvaaran välttämiseksi. Kosketus joidenkin kemikaalien kanssa voi heikentää korvatulppien tehoa, ja altistuminen vedelle voi aiheuttaa vahinkoa. Epäasianmukainen käyttö, väärä istuvuus tai ohjeiden noudattamatta jättäminen voi heikentää tarjotun suojan tasoa ja saattaa käyttäjän kuulon heikkenemisen vaaraan. Jos olet ympäristössä, jossa on kohonnut melutaso, katso ohjeita äänenvaimennustaulukosta. Lisätietoja saat paikalliselta jälleenmyyjältä, tai kysy neuvoa asiantuntijalta.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.