Calogen Extra mansikka 200 ml

19,44 €
97,20 € / LITER
Tuotetta ei ole varastossa (Toimitusaika on 1–4 arkipäivää, ellei tuote ole loppu tukkuliikkeestä.)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 200ml
Tuotenumero (Muu) 2069359

Markkinoija

Danone Oy

Calogen Extra on rasvalisä, joka sisältää runsaasti energiaa, vitamiineja ja kivennäisaineita sekä proteiinia. Sisältää sokeria ja makeutusaineita. Calogen Extra sopii käytettäväksi ruokavaliohoitoon ja ruoan rikastamiseen potilaille, jotka eivät saa tarpeeksi energiaa tai vitamiineja ja kivennäisaineita normaalista ruoasta tai täydennysravintojuomista. Voidaan lisätä myös täydennysravintojuomiin tai letkuravintovalmisteisiin. Calogen Extra poikkeaa perinteisistä täydennysravintojuomista ja sitä tulee annostella ohjeen mukaisesti. Calogen Extra on kliininen ravintovalmiste sairauteen liittyvän vajaaravitsemuksen ruokavaliohoitoon. Käytetään terveydenhuollon henkilöstön ohjauksessa. Saatavana apteekista.



Annostelu:

120 ml vuorokaudessa jaettuna annoksiin, ellei lääkäri tai ravitsemusterapeutti toisin määrää.


Käyttötarkoitus:

Käyttövalmis kliininen ravintovalmiste, joka on tarkoitettu sairauteen liittyvän vajaaravitsemuksen ruokavaliohoitoon. Sopii käytettäväksi lisäravinnoksi henkilöille, joilla energian tarve on lisääntynyt. Esim. vajaaravitut, ikääntyneet, syöpäpotilaat
Ei sovellu alle 3-vuotiaille eikä potilaille, jotka kärsivät galaktosemiasta tai ovat yliherkkiä ravintosisällössä mainituille ainesosille.


Huomioitavaa:

Ei suonensisäiseen käyttöön. Ei sovellu ainoaksi ravinnonlähteeksi. Lisäravintona ravinnontarpeen mukaan. Käytetään varoen 3-6 -vuotiaille. Käytetään terveydenhuollon henkilöstön ohjauksessa.


Ainesosaluettelo:

Vesi, kasviöljyt (rapsi- ja auringonkukkaöljy), lehmänmaitoproteiinikaseinaatti, sokeri, kaliumsitraatti, heraproteiinihydrolysaatti (lehmänmaidosta), trikalsiumfosfaatti, aromi, magnesiumvetyfosfaatti, magnesiumkarbonaatti, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), koliinikloridi, väri (karmiinihappo), stabilointiaineet (mikrokiteinen selluloosa, natriumkarboksimetyyliselluloosa), natrium-L-askorbaatti, kaliumkloridi, makeutusaine (sukraloosi), ferrolaktaatti, inositoli, sinkkisulfaatti, natriumseleniitti, nikotiiniamidi, retinyyliasetaatti, kupariglukonaatti, mangaanisulfaatti, D-biotiini, kalsium-D-pantotenaatti, kolekalsiferoli, kromikloridi, pteroyylimonoglutamiinihappo, maltodekstriini, syanokobalamiini, pyridoksiinihydrokloridi, tiamiinihydrokloridi, kaliumjodidi, natriummolybdaatti, riboflafiini, fytomenadioni.
Allergeenit merkitty lihavoituna.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.