Nutilis Fruit Stage 3 omena 3x150 g

15,34 €
34,09 € / KILOGRAM
Tuotetta ei ole varastossa (Toimitusaika on 1–4 arkipäivää, ellei tuote ole loppu tukkuliikkeestä.)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 3 × 150g
Tuotenumero (Muu) 2014587

Markkinoija

Danone Oy

Nutilis fruit stage 3 on sakeutettu, hyytelömäinen, lusikoitava ravintovalmiste, joka sisältää runsaasti energiaa ja proteiinia. Se on tarkoitettu sairauteen liittyvän vajaaravitsemuksen ruokavaliohoitoon ja nielemisvaikeuksiin. Voidaan käyttää myös silloin, kun normaali ruoka ei riitä tarvittavaan ravinnonsaantiin. Tuote soveltuu myös ainoaksi ravinnonlähteeksi, mutta siinä tapauksessa keskustele aina ensin terveydenhuollon henkilöstön kanssa.



Annostelu:

1-3 purkkia päivässä lisäravintona tai ainoana ravintona energiantarpeen mukaan. Käytetään varoen 3-6 -vuotiaille.


Käyttötarkoitus:

Käyttövalmis kliininen ravintovalmiste, joka on tarkoitettu sairauteen liittyvän vajaaravitsemuksen ruokavaliohoitoon. Erityisesti henkilöille, jotka kärsivät nielemisvaikeuksista.
Ei pilkkoudu syljen amylaasi-entsyymin vaikutuksesta.


Huomioitavaa:

Ei sovellu alle 3-vuotiaille eikä potilaille, jotka kärsivät galaktosemiasta tai ovat yliherkkiä ravintosisällössä mainituille ainesosille. Ei potilaille, jotka noudattavat kuidutonta ruokavaliota.


Ainesosaluettelo:

Omenasose (omenanmakuisessa 39%), vesi, heraproteiini-isolaatti (lehmänmaidosta), sokeri, maltodekstriini, kasviöljyt (rypsi- ja auringonkukkaöljy), ravintokuituja (inuliini, arabikumi, oligofruktoosi, soijapolysakkaridit, selluloosa, resistentti tärkkelys), stabilointiaineet (pektiini, agar), kalsiumlaktaatti, kaliumhydroksidi, natriumdivetyfosfaatti, magnesiumsitraatti, aromi, askorbiinihappo, koliinikloridi, natriumsitraatti, rautasulfaatti, sinkkisulfaatti, natriumseleniitti, kaliumsitraatti, kuparisulfaatti, kalsium-D-pantotenaatti, mangaanisulfaatti, natriumfluoridi, riboflaviini, pyridoksiinihydrokloridi, tiamiinihydrokloridi, retinyyliasetaatti, natriummolybdaatti, kaliumjodidi, kromikloridi, fytomenadioni, pteroyylimonoglutamiinihappo, D-biotiini, kolekalsiferoli, DL-a-tokoferyyliasetaatti, nikotiiniamidi, syanokobalamiini.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.