ACO SUN ATO-PROTECT LOTION SPF 50+ 150 ml

Ei kuvaa
24,90 €
Tuotetta ei ole varastossa (Toimitusaika on 1–4 arkipäivää, ellei tuote ole loppu tukkuliikkeestä.)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 150ml
Tuotenumero (Muu) 2169548

Markkinoija

Perrigo Suomi Oy

ACO Sun AtoProtect Lotion SPF50+ on hajusteeton syväkosteuttava aurinkosuoja, joka on erityisesti kehitetty kuivalle ja atooppiselle iholle.



Käyttötarkoitus:

Syväkosteuttava aurinkosuoja, joka on erityisesti kehitetty kuivalle ja atooppiselle iholle. Aurinkovoide antaa välittömän suojan auringon UV-säteilyltä ja vahvistaa ihon suojakerrosta tehden ihosta pehmeän. Sopii aikuisille ja yli 3-vuotiaille lapsille. Voide imeytyy ihoon nopeasti ja se voidaan levittää myös märälle iholle. Ei sisällä alkoholia, hajusteita eikä väriaineita. Erittäin vedenkestävä. Kliinisesti todistettu vaikutus. Sisältää ACO Triple Moist Complex -kosteudensitojayhdisteen, joka antaa välitöntä, pitkävaikutteista ja tehokasta syväkosteutusta iholle.


Ainesosaluettelo:

Aqua, C12-15 Alkyl Benzoate, Ethylhexyl Salicylate, Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol (nano), Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Ethylhexyl Stearate, Ethylhexyl Triazone, Myristyl Myristate, Silica, Glycerin, Niacinamide, Propanediol, Diglycerin, Butyrospermum Parkii Butter Extract, Panthenol, 1,2-Hexanediol, Tocopheryl Acetate, Myristyl Alcohol, Cetyl Dimethicone, Stearyl Dimethicone, Canola Oil, Decyl Glucoside, Behenyl Alcohol, VP/Eicosene Copolymer, Carbomer, Potassium Cetyl Phosphate, Sucrose Stearate, Xanthan Gum, Polyglycerin-3, Propylene Glycol, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Potassium Sorbate



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.